
Peach Cobbler V
Lær hvordan du lager en deilig peach cobbler v med denne enkle oppskriften. Perfekt dessert for sommeren, med ferske fersken og sprø topping.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp smør
- 2. 1 kopp hvetemel
- 3. 1 kopp hvitt sukker
- 4. 1 teskje bakepulver
- 5. 1 kopp melk
- 6. 1 (21 ounces) boks med ferskenpai-fyll
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Legg smør eller margarin i en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form og la det smelte i ovnen mens den forvarmes.
- 22. I en middels stor bolle, bland sammen mel, sukker og bakepulver. Rør inn melk.
- 33. Ta formen med det smeltede smøret eller margarinen ut av ovnen. Hell blandingen i formen, men RØR IKKE. Fordel paifyllet over røren uten å røre.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen i 50 til 60 minutter, til frukten bobler og røren er fast, gyllen og gjennomstekt.



