Peach Cobbler V

Peach Cobbler V

Lær hvordan du lager en deilig peach cobbler v med denne enkle oppskriften. Perfekt dessert for sommeren, med ferske fersken og sprø topping.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp smør
  • 2. 1 kopp hvetemel
  • 3. 1 kopp hvitt sukker
  • 4. 1 teskje bakepulver
  • 5. 1 kopp melk
  • 6. 1 (21 ounces) boks med ferskenpai-fyll

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Legg smør eller margarin i en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form og la det smelte i ovnen mens den forvarmes.
  2. 22. I en middels stor bolle, bland sammen mel, sukker og bakepulver. Rør inn melk.
  3. 33. Ta formen med det smeltede smøret eller margarinen ut av ovnen. Hell blandingen i formen, men RØR IKKE. Fordel paifyllet over røren uten å røre.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen i 50 til 60 minutter, til frukten bobler og røren er fast, gyllen og gjennomstekt.