Praliné, kastanjer og spirer
oppskrift på praline chestnuts og sprout for en søt og smakfull høstrett. enkel å lage og perfekt for kalde dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 20 ristede kastanjer, skrellet
- 1 pund rosenkål, renset
- 2 store sjalottløk, tynne skiver
- havsalt og nykvernet svart pepper etter smak
- 2 spiseskjeer brunt sukker
- 2 spiseskjeer smør
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 2Legg kastanjer og rosenkål i en ildfast form. Strø over finhakkede sjalottløk, og krydre med salt og svart pepper. Dryss over brunt sukker og legg små smørklatter på toppen.
- 3Stek i den forvarmede ovnen, rør om to ganger underveis, til de er gylne og sprø, ca. 40 minutter.





