
Kylling- og potetgrateng med ost
en enkel oppskrift på ostefylt kylling- og potetgrateng, perfekt for en mettende og smakfull middag. enkel å lage og full av deilige smaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 teskjeer vegetabilsk olje
- 3 skinnfrie, benfrie kyllingbryst
- 1 (150 grams) pakke skivet potetblanding
- 4 poteter, tynne skiver
- 2 kopper revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Varm opp olje i en middels stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett kyllingbrystene og stek til de er møre. I mellomtiden, forbered potetene i henhold til pakkens anvisninger, og tilsett 1 kopp melk (i stedet for 2/3 kopp) og skivede poteter. Når kyllingen er mør, fjern den fra varmen, la den avkjøle litt og riv den i biter. Tilsett den revne kyllingen i potetblandingen.
- 3Vend kylling- og potetblandingen inn i en ildfast form på 23x33 cm (9x13 tommer). Dekk til og stek i den forvarmede ovnen i 25 til 35 minutter. Tilsett ost og stek i ytterligere 10 minutter.