
Stekte poteter med tomater, basilikum og hvitløk
en enkel oppskrift på ovnsbakte poteter med friske tomater, aromatisk basilikum og hvitløk. perfekt som tilbehør eller hovedrett for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1,0 kg røde poteter, hakket
- 2. 1 1/2 kopper hakkede ferske tomater
- 3. 3/4 kopp fersk basilikum, hakket
- 4. 3 fedd hvitløk, presset
- 5. 3 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
- 6. 1 teskje hakket fersk rosmarin
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F).
- 22. I den forberedte bakeformen, vend potetene, tomatene, basilikumen og hvitløken med olivenoljen. Strø over rosmarinen.
- 33. Stek i 20 til 30 minutter i den forvarmede ovnen, vend av og til, til de er møre.