Grillede ovnsbakte poteter

Grillede ovnsbakte poteter

oppskrift på deilige grillede bakte poteter, perfekt for sommergrilling og utendørs måltider. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 store bakepoteter, delt i fire
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2 teskjeer nykvernet svart pepper
  • 2 teskjeer hvitløkspulver
  • 2 teskjeer tørket rosmarin
  • salt etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg potetene i en stor kjele med vann slik at det dekker. Kok opp og la dem koke over middels høy varme i ca. 10 minutter, eller til de er møre.
  2. 2Forvarm grillen til middels høy varme. Sil av vannet fra potetene og vend dem med olivenolje, svart pepper, rosmarin og salt etter smak.
  3. 3Legg potetene med skinnsiden nedover over indirekte varme på grillen, og spar på væsken. Grill i omtrent 15 minutter. Ta potetene av grillen og legg dem på et serveringsfat, og strø over den reserverte olivenoljen.