
Grillede ovnsbakte poteter
oppskrift på deilige grillede bakte poteter, perfekt for sommergrilling og utendørs måltider. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 store bakepoteter, delt i fire
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 2 teskjeer nykvernet svart pepper
- 2 teskjeer hvitløkspulver
- 2 teskjeer tørket rosmarin
- salt etter smak
Fremgangsmåte
- 1Legg potetene i en stor kjele med vann slik at det dekker. Kok opp og la dem koke over middels høy varme i ca. 10 minutter, eller til de er møre.
- 2Forvarm grillen til middels høy varme. Sil av vannet fra potetene og vend dem med olivenolje, svart pepper, rosmarin og salt etter smak.
- 3Legg potetene med skinnsiden nedover over indirekte varme på grillen, og spar på væsken. Grill i omtrent 15 minutter. Ta potetene av grillen og legg dem på et serveringsfat, og strø over den reserverte olivenoljen.