Beef Pho

Beef Pho

Lær hvordan du lager en autentisk beef pho med denne enkle oppskriften. Perfekt for en varmende og smakfull middag. Enkel å følge for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 150 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 5 pund storfeknoke, med kjøtt
  • 2. 2 pund storfe oxtail
  • 3. 1 hvit (daikon) reddik, skivet
  • 4. 2 løk, hakket
  • 5. 2 unser hele stjerneanisfrø
  • 6. 1/2 kanelstang
  • 7. 2 hele nellikspiker
  • 8. 1 teskje svarte pepperkorn
  • 9. 1 skive fersk ingefærrot
  • 10. 1 spiseskje hvitt sukker
  • 11. 1 spiseskje salt
  • 12. 1 spiseskje fiskesaus
  • 13. 1 1/2 pund tørkede flate risnudler
  • 14. 1/2 pund frossen storfekjøtt (sirloin)
  • 15. TILBEHØR:
  • 16. Sriracha hot sauce
  • 17. Hoisinsaus
  • 18. Tynne skiver av løk
  • 19. Hakket frisk koriander
  • 20. Bønnespirer (mungbønner)
  • 21. Søt thai-basilikum
  • 22. Tynne skiver av grønn løk
  • 23. Limebåter

Fremgangsmåte

  1. 11. Plasser storfeknoken i en veldig stor gryte (9 liter eller mer). Krydre med salt, og fyll gryten med 2 gallon vann. Kok opp, og la det koke i omtrent 2 timer.
  2. 22. Skum av fett fra overflaten av suppen, og tilsett oksestek, reddik og løk. Bind anisfrø, kanelstang, nellik, pepperkorn og ingefær i en osteklede eller legg dem i en krydderpose; legg det i suppen. Rør inn sukker, salt og fiskesaus. La det småkoke på middels lav varme i minst 4 timer (jo lenger, desto bedre). På slutten av kokingen, smak til og tilsett mer salt etter behov. Sil av kraften, og sett den tilbake i gryten for å holde den på lav varme. Kast krydder og bein. Sett av kjøttet fra storfeknoken til andre bruk hvis ønskelig.
  3. 33. Kok opp en stor gryte med lett saltet vann. Bløtlegg risnudlene i vann i ca. 20 minutter, og kok dem deretter i kokende vann til de er myke, men ikke møre, i omtrent 5 minutter. Skjær den frosne storfekjøttet i tynne skiver. Kjøttet må være tynnt nok til å koke umiddelbart.
  4. 44. Legg litt nudler i hver bolle, og topp med noen rå storfeskiver. Hell den kokende kraften over storfekjøttet og nudlene i bollen. Server med hoisinsaus og Srirachasaus på siden. Sett løk, koriander, bønnespirer, basilikum, grønn løk og lime på bordet, slik at hver kan legge til topping etter eget ønske.