Hello Fresh Mobile Banner
Marinerte kyllingfileter med rosmarin og sitron

Marinerte kyllingfileter med rosmarin og sitron

Lær hvordan du lager en saftig og smakfull marinert kylling med rosmarin og sitron. Perfekt for en enkel og velsmakende hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp sitronsaft
  • 2. 1/8 kopp olivenolje
  • 3. 2 spiseskjeer tørket rosmarin
  • 4. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 5. 1 sitron, skivet

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor, reseptpose med lukking, bland sitronsaft, olivenolje og rosmarin. Legg kyllingen og sitronskivene i posen. Lukk igjen og rist for å dekke. Mariner i kjøleskapet i 8 timer eller over natten.
  2. 22. Forvarm grillen til høy varme.
  3. 33. Pensle grillristen lett med olje. Kast marinaden, og grill kyllingen i 8 minutter på hver side, eller til saften er klar når du stikker i den. Ikke bekymre deg for at rosmarinen fester seg til kyllingen, den smaker fantastisk når den er grillet. Hvis du bruker ferske rosmarinstilker, kan du kaste stilkene på glørne – de gir kyllingen enda mer røykfylt rosmarinsmak!