Mørk sjokolade- og myntesmakende Rocky Road-kuler

Mørk sjokolade- og myntesmakende Rocky Road-kuler

Lær hvordan du lager deilige dark chocolate-mint rocky road squares med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert eller søt snacks for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 3 kopper (18 unser) bittersøt eller halvsøt sjokoladechips
  • 1/2 teskje (knapt) peppermynteekstrakt
  • 18 store marshmallows, delt i to på langs
  • 8 sjokoladekjeks med vaffel, hver knust i 4 biter

Fremgangsmåte

  1. 1Linj 9: 5-tommers brødform med folie, og la folien stikke litt over sidene av formen. Smelt sjokoladen i en mikrobølgesikker bolle til den er glatt og varm å ta på, av og til avbryt for å røre, i 2 til 3 minutter. Bland inn peppermynteekstrakt. Fordel 1/2 kopp varm sjokolade i formen, eller vipp formen for å la sjokoladen spre seg jevnt. Strø over halvparten av marshmallows og kokie-biter. Hell resten av sjokoladen over, og sett til side 1 spiseskje sjokolade i en bolle. Topp med marshmallows og kokies, og trykk dem delvis ned i sjokoladen. Bruk en skje til å dryppe den reserverte sjokoladen i zigzag-mønster over marshmallows. Sett i fryseren til det er fast nok til å kuttes, ca. 30 minutter. Bruk folien som hjelpemiddel for å løfte sjokoladen ut av formen. Fjern folien fra sjokoladen. Skjær i 21 firkanter. Oppbevar i kjøleskap i lufttett beholder.
  2. 2Linj en 23 x 13 cm brødform med folie, og la folien stikke litt over sidene av formen. Smelt sjokoladen i en mikrobølgesikker bolle til den er glatt og varm å ta på, av og til avbryt for å røre, i 2 til 3 minutter. Bland inn peppermynteekstrakt.
  3. 3Fordel 1/2 kopp varm sjokolade i formen, eller vipp formen for å la sjokoladen spre seg jevnt. Strø over halvparten av marshmallows og kokie-biter. Hell resten av sjokoladen over, og sett til side 1 spiseskje sjokolade i en bolle. Topp med marshmallows og kokies, og trykk dem delvis ned i sjokoladen. Bruk en skje til å dryppe den reserverte sjokoladen i zigzag-mønster over marshmallows. Sett i fryseren til det er fast nok til å kuttes, ca. 30 minutter. Bruk folien som hjelpemiddel for å løfte sjokoladen ut av formen. Fjern folien fra sjokoladen. Skjær i 21 firkanter. Oppbevar i kjøleskap i lufttett beholder.
  4. 4Bruk folien som hjelpemiddel for å løfte sjokoladen ut av formen. Fjern folien fra sjokoladen. Skjær i 21 firkanter. Oppbevar i kjøleskap i lufttett beholder.