Hello Fresh Mobile Banner
Tomatsalsa og mais-salsa

Tomatsalsa og mais-salsa

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull tomat- og mais-salsa som passer perfekt som forrett eller tilbehør. Rask og enkel oppskrift for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 liten rød løk, hakket
  • 1/2 teskje salt
  • Saften av 2 lime
  • 4 røde eller grønne jalapeño-chili, frøet og finhakket
  • 4 mellomstore tomater, hakket
  • 1 kopp ferske eller tinte maiskorn
  • 1 kopp hakket koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Legg den hakkede løken i en bolle, strø over saltet, press limejuicen over, og la det stå i 15 til 20 minutter. Tilsett de hakkede chilibønnene, tomatene, maisen og korianderen i løkblandingen, og rør om. Server umiddelbart.
  2. 2Legg den hakkede løken i en bolle, strø over saltet, press limejuicen over, og la det stå i 15 til 20 minutter. Tilsett de hakkede chilibønnene, tomatene, maisen og korianderen i løkblandingen, og rør om. Server umiddelbart.