
Tomatsalsa og mais-salsa
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull tomat- og mais-salsa som passer perfekt som forrett eller tilbehør. Rask og enkel oppskrift for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 liten rød løk, hakket
- 1/2 teskje salt
- Saften av 2 lime
- 4 røde eller grønne jalapeño-chili, frøet og finhakket
- 4 mellomstore tomater, hakket
- 1 kopp ferske eller tinte maiskorn
- 1 kopp hakket koriander
Fremgangsmåte
- 1Legg den hakkede løken i en bolle, strø over saltet, press limejuicen over, og la det stå i 15 til 20 minutter. Tilsett de hakkede chilibønnene, tomatene, maisen og korianderen i løkblandingen, og rør om. Server umiddelbart.
- 2Legg den hakkede løken i en bolle, strø over saltet, press limejuicen over, og la det stå i 15 til 20 minutter. Tilsett de hakkede chilibønnene, tomatene, maisen og korianderen i løkblandingen, og rør om. Server umiddelbart.