Kylling marinert i soyasaus og hvitløk

Kylling marinert i soyasaus og hvitløk

Lær hvordan du lager saftig kylling marinert i soyasaus og hvitløk, perfekt for en smakfull hovedrett. Enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 2. 1/2 kopp soyasaus
  • 3. 4 skinn- og benfrie kyllingbryst

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor, ikke-porøs bolle, bland hvitløk og soyasaus. Tilsett kyllingen og vend den godt slik at den blir dekket. Dekk til og la den marinere i kjøleskapet i minst en time.
  2. 22. Forvarm en utendørs grill til middels høy varme og pensle risten lett med olje.
  3. 33. Grill kyllingen over middels høy varme i 10 til 15 minutter på hver side, eller til den indre temperaturen når 80 grader Celsius. Kast eventuelt resterende marinade.