Honningglasert gulrot
Lær hvordan du lager deilige honningglaserte gulrøtter med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til middagen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 ss vegetabilsk olje
- 1 pund babykarameller
- 1/2 løk, hakket
- 2 ts Worcestershire-saus
- 1 ts tørket oregano
- 1 ts monosodium glutamat (MSG)
- 2 ts hvitløkpulver
- salt og pepper etter smak
- 3 ss honning
- 3 ss smør, myknet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader C (325 grader F). Smør lett bunnen av en 9x13 tommers ildfast form.
- 2Vend gulrøtter med løk, og tilsett Worcestershire-saus, oregano, monosodium glutamat, hvitløkspulver, salt og pepper.
- 3Stek i 45 minutter, eller til de er møre. Slå av ovnen og tilsett honning og smør, og bland godt. Sett formen tilbake i den varme ovnen i noen minutter. Server umiddelbart.