Banan kake VII

Banan kake VII

oppskrift på banana cake vii, en myk og smakfull banankake. perfekt for kakeelskere som ønsker en søt og enkel dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør, myknet
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 2 egg
  • 1 eggehvite
  • 2 spiseskjeer melk
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 1 1/2 kopper moste bananer
  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 1 1/4 teskjeer bakepulver
  • 1/2 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje malt allehånde

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Sikt melet, bakepulver, natron, salt og allehånde sammen, og sett til side.
  2. 2I en stor bolle, pisk smør og sukker til det er lyst og luftig. Tilsett egg og eggehvite, og pisk godt. Rør inn most banan, vanilje og melk. Bland melblandingen inn i røren og rør til det er godt blandet.
  3. 3Fordel røren i to 23-centimeters (9-tommers) former. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 25 til 30 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La kakene avkjøle helt, og ha på kremostglasur.