
Banan kake VII
oppskrift på banana cake vii, en myk og smakfull banankake. perfekt for kakeelskere som ønsker en søt og enkel dessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1/2 kopp smør, myknet
- 1 kopp hvitt sukker
- 2 egg
- 1 eggehvite
- 2 spiseskjeer melk
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 1 1/2 kopper moste bananer
- 1 1/2 kopper hvetemel
- 1 1/4 teskjeer bakepulver
- 1/2 teskje natron
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje malt allehånde
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Sikt melet, bakepulver, natron, salt og allehånde sammen, og sett til side.
- 2I en stor bolle, pisk smør og sukker til det er lyst og luftig. Tilsett egg og eggehvite, og pisk godt. Rør inn most banan, vanilje og melk. Bland melblandingen inn i røren og rør til det er godt blandet.
- 3Fordel røren i to 23-centimeters (9-tommers) former. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 25 til 30 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La kakene avkjøle helt, og ha på kremostglasur.