Havregrynsbanan-rosin-kokoskjeks

Havregrynsbanan-rosin-kokoskjeks

Lær hvordan du lager deilige havregryn banan rosiner kokos kjeks – en sunn og smakfull snack perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/4 kopper margarin
  • 3/4 kopp godt pakket brunt sukker
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1 egg, lett pisket
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 1 teskje kanel
  • 1/4 teskje muskatnøtt
  • 1/8 teskje nellikpulver
  • 3 kopper havregryn
  • 2 modne bananer, skivet
  • 1 1/2 kopper rosiner
  • 1 kopp kokosflak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Smør bakepapir.
  2. 2I en stor bolle, pisk sammen margarin, brunt sukker og hvitt sukker. Rør inn egget og vaniljen. Bland mel, natron, salt, kanel, muskat og nellik; vend det inn i den kremete blandingen til det er godt blandet. Rør inn havregryn, bananer, rosiner og kokos, én og én med en tresleiv. Sett klatter med ca. 2 tommers mellomrom på det forberedte bakepapiret.
  3. 3Stek i 11 til 13 minutter i den forvarmede ovnen. La kjeksene avkjøle på bakepapiret i 1 minutt før de flyttes over til en avkjølingsrist for å avkjøles helt.