
Biff satay-nudler
oppskrift på beef satay noodles - en smakfull og enkel rett med kjøtt og nudler, perfekt for en rask middag. lær hvordan du lager den trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 8 unser wokrisnudler
- 2. 1/3 kopp sprø peanøttsmør
- 3. 2 spiseskjeer soyasaus
- 4. 2 teskjeer revet, skrelt ingefær
- 5. Kosher-salt og nykvernet pepper
- 6. 1 pund kjøttdeig av storfe (sirloin)
- 7. 2 spiseskjeer ristet peanøttolje (eller 1 ss hver av sesamolje og vegetabilsk olje)
- 8. 3 store sjalottløk, tynne skiver
- 9. 1 pakke broccolislaw på 9 unser
- 10. 1 teskje Sriracha, pluss mer til servering
- 11. 1/2 kopp hakket fersk koriander
- 12. Limebåter, til servering
Fremgangsmåte
- 11. Legg nudlene i en bolle; dekk med varmt vann og la dem trekke i minst 20 minutter. I mellomtiden visper du peanøttsmør, soyasaus, ingefær, 1/2 teskje salt og et par kvernslag med pepper i en stor bolle. Tilsett storfekjøttet og bland med en skje for å kombinere.
- 22. Varm opp 1 spiseskje peanøttolje i en stor stekepanne på høy varme. Tilsett sjalottløk og kok, rør om, til den er myk, ca. 4 minutter. Tilsett brokkolislåen og kok, rør om, til den begynner å visne, ca. 3 minutter. Overfør grønnsakene til en middels stor bolle.
- 3Varm opp den resterende spiseskjeen peanøttolje i stekepannen, og tilsett deretter storfekjøttet. Stek, rør av og til, til det er godt brunet, ca. 7 minutter.
- 43. I mellomtiden forsiktig rører du nudlene for å skille dem. Reserver 1/2 kopp av kokevannet, og sil deretter av nudlene.
- 5Legg grønnsakene tilbake i stekepannen med storfekjøttet og rør for å blande. Tilsett nudlene, det reserverte kokevannet og Sriracha-sausen. Stek, vend forsiktig, til det er gjennomvarmt, ca. 4 minutter.
- 6Topp hver porsjon med koriander; server med limebåter og mer Sriracha.