
Barcelona-poteter
oppskrift på barcelona potatoes - en smakfull og enkel rett med poteter, perfekt for enhver anledning. lær hvordan du lager denne deilige retten hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp majones
- 2. 2 spiseskjeer tomatpuré
- 3. 2 teskjeer hot sauce
- 4. 1/2 teskje rød pepperflak
- 5. 1 teskje paprika
- 6. En klype salt og nykvernet svart pepper
- 7. 3 store russetpoteter
- 8. 2 kopper rapsolje
- 9. 1 teskje salt
Fremgangsmåte
- 11. Krydret dippesaus:
- 22. I en liten bolle blander du sammen alle ingrediensene til de er godt blandet. Sett til side.
- 33. Skrell og kutt potetene i 1/2-tommers terninger. Tilsett potetene og salt i en stor kjele med kaldt vann over middels varme. Kok opp, og legg deretter potetene i vannet og kok i 5 minutter. Fjern fra varmen og sil av vannet i en sil. La stå på benken i 20 minutter for å la dem tørke grundig.
- 44. Varm opp oljen i en høyt kantet stekepanne over middels høy varme til ca. 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Stek potetene til de er gylne og sprø på alle sider. (Sett til side 1 kopp poteter til oppskriften på spansk tortilla, Runde 2.) Overfør potetene til en serveringsskål og server med den krydrede dippesausen.