
Cavatelli-pasta
Lær hvordan du lager ekte cavatelli pasta hjemme med enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull italiensk middag. Enkelt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 16 unser cavatelli-pasta
- 20 unser marinara-saus
- 1 unser Parmesan
- 6 unser ricottaost
- 1 unser smør
- 4 unser mozzarellaost
- 1/3 unser fersk basilikum
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2Kok pasta til den er al dente i en kjele med kokende, saltet vann.
- 3Varm opp marinara-sausen i en stor kjele. Sett til side omtrent 1 1/2 kopp av sausen. Ta ut omtrent 1 spiseskje av Parmesan-osten. Tilsett ricotta og resten av Parmesan-osten i sausen, og rør godt. Kok opp på middels varme, og rør i omtrent 2 minutter.
- 4Bland den kokte pastaen og smøret i sausen, og vend godt.
- 5Topp med den reserverte marinara-sausen og mozzarella, og dryss over Parmesan.
- 6Stek i ovnen i 15 til 20 minutter, eller til retten er gyllenbrun.
- 7Pynt med fersk basilikum.