Cavatelli-pasta

Cavatelli-pasta

Lær hvordan du lager ekte cavatelli pasta hjemme med enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull italiensk middag. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 16 unser cavatelli-pasta
  • 20 unser marinara-saus
  • 1 unser Parmesan
  • 6 unser ricottaost
  • 1 unser smør
  • 4 unser mozzarellaost
  • 1/3 unser fersk basilikum

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2Kok pasta til den er al dente i en kjele med kokende, saltet vann.
  3. 3Varm opp marinara-sausen i en stor kjele. Sett til side omtrent 1 1/2 kopp av sausen. Ta ut omtrent 1 spiseskje av Parmesan-osten. Tilsett ricotta og resten av Parmesan-osten i sausen, og rør godt. Kok opp på middels varme, og rør i omtrent 2 minutter.
  4. 4Bland den kokte pastaen og smøret i sausen, og vend godt.
  5. 5Topp med den reserverte marinara-sausen og mozzarella, og dryss over Parmesan.
  6. 6Stek i ovnen i 15 til 20 minutter, eller til retten er gyllenbrun.
  7. 7Pynt med fersk basilikum.