Hello Fresh Mobile Banner
Grillet piknikmais

Grillet piknikmais

Lær hvordan du lager deilig grilled picnic corn. Perfekt som tilbehør på piknik eller grilling. Enkelt og smakfullt sommermåltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 8 ører mais, skrellet
  • 1/4 kopp smeltet smør eller olivenolje
  • 1 spiseskje koriander
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 teskjeer chilipulver
  • 1/2 teskje salt
  • 2/3 kopp majones
  • 1/4 kopp fersk limejuice
  • 3/4 kopp revet Romano-ost
  • Limebåter, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme. Alternativt kan du forvarme ovnens grillelement til lav varme, og kle et stekebrett med bakepapir eller aluminiumsfolie.
  2. 2Pensle maisen med smeltet smør eller olivenolje. Grill maisen til den er gjennomvarm og lett forkullet over hele, i 7 til 10 minutter, avhengig av grillens temperatur. Alternativt kan du grille maiskolbene 15 centimeter fra varmekilden under grillen til det dannes forkullede flekker, ca. 10 minutter. Vend maisen og grill i ytterligere 10 minutter.
  3. 3Mens maisen er forkullet, bland sammen koriander, hvitløk, chilipulver, salt, majones og limesaft.
  4. 4Fordel majonesblandingen jevnt over maisen, og dryss over Romano-ost. Hvis ønskelig, kan du sette maisen tilbake på grillen eller under grillen i noen minutter. Server varm med limebåter.