New York-stil ostekake

New York-stil ostekake

Lær hvordan du lager en autentisk new york style cheesecake med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert til enhver anledning!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 kopp grahamskjeks-smuler
  • 1/4 kopp lyst brunt sukker
  • 1/2 stykke usaltet smør, smeltet
  • 340 gram kremost
  • 115 gram rømme
  • 1/4 stykke usaltet smør
  • 3/4 kopp sukker
  • 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 egg

Fremgangsmåte

  1. 1For bunnen: Forvarm ovnen til 180 grader Celsius. Bland sammen knuste grahamkjeks, sukker og smør, og fordel deretter blandingen i en 23 cm rund paiform for å lage bunnen. Stek i omtrent 10 minutter, og la deretter avkjøle.
  2. 2For fyllet: Bland sammen kremost, rømme og smør i en bolle til det er godt blandet. Tilsett sukker, vanilje og egg, og bland godt igjen. Fordel fyllet over bunnen. Plasser formen i en rektangulær ildfast form og dekk med bakepapir for å forhindre at toppen blir brent. Stek i 45 minutter, la avkjøle, og sett i kjøleskapet over natten.
  3. 3[disclaimer] Denne oppskriften er levert av en kokk, restaurant eller kulinarisk fagperson, og kan være redusert i størrelse fra en større oppskrift. Food Network Kitchens har ikke ansvar for bruk hjemme, og kan derfor ikke gi noen garantier for resultatet.