Plantainfritters

Plantainfritters

oppskrift på deilige plantain fritters, perfekte som forrett eller snack. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 modne plantains
  • 1/2 teskje bakepulver
  • 1 spiseskje salt
  • 1/2 teskje knust hvitløk
  • 1/2 teskje sort pepper, valgfritt
  • 1/4 kopp vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 1Vask plantains og del dem i tre deler; la skallet være på. Legg bitene i en middels stor kjele med vann; dekk til, og kok opp. Kok til kjøttet er mykt, ca. 15 minutter.
  2. 2Sil av vannet, skrell plantainene, og overfør dem til en stor bolle. Mos dem til en jevn konsistens, og tilsett bakepulver, salt, hvitløk og pepper. Bland godt.
  3. 3Ved bruk av hendene former du små, tynne kaker på ca. 6 cm i diameter. Varm opp olje i en stor stekepanne til den er veldig varm. Stek kakene til de er gyldne, ca. 2–3 minutter på hver side. Overfør til en tallerken med tørkepapir. Server med kyllingrundown.