Sautert spinat og røde paprika

Sautert spinat og røde paprika

oppskrift på sautert spinat og røde paprika, perfekt som tilbehør eller lett måltid. enkel å lage, sunn og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 røde paprika
  • 3 spiseskjeer smør
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 6 pakker med 6 unser babyspinatblader, trimmet

Fremgangsmåte

  1. 1Grill paprika over gassflamme eller i ovnens grillelement til de er svarte på alle sider. Legg dem i en papirpose og la dem stå i 10 minutter. Skrell, fjern frø og skjær paprikaen i tynne strimler som matcher fyrstikkstørrelse. (Kan forberedes ett døgn i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskap.) Smelt 1 spiseskje smør i en stor, tykk gryte over middels høy varme. Tilsett de grillede paprikaene og sautér til de er gjennomvarme, ca. 3 minutter. Overfør til en middels stor bolle. Dekk til for å holde varmen. Smelt 1 spiseskje smør og 1 ½ spiseskje olje i samme gryte over middels høy varme. Tilsett halvparten av spinaten og kok bare til den faller sammen, ca. 3 minutter. Overfør spinaten til bollen med de grillede paprikaene. Gjenta med resten av smør, olje og spinat. Vend spinat og paprika sammen. Krydre med salt og pepper.