Sennep- og lønnesirupstekt laks

Sennep- og lønnesirupstekt laks

Lær hvordan du lager en smakfull og enkel mustard-maple roasted salmon. Perfekt for en sunn og velsmakende hovedrett til middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 2. 2 spiseskjeer finhakket frisk koriander
  • 3. 1 spiseskje lett majones
  • 4. 2 teskjeer ren lønnesirup
  • 5. Fire 5-unse skinnfrie laksefileter med midtstykke
  • 6. Koshersalt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Legg et stekebrett med høye kanter kledd med aluminiumsfolie.
  2. 22. Bland sammen sennep, 1 spiseskje koriander, majones og lønnesirup i en bolle. Legg laksefiletene på stekebrettet og krydre med 1/4 teskje salt og pepper hver. Fordel noe av sennepsblandingen jevnt over hver filet.
  3. 33. Stek til akkurat gjennomstekt, ca. 10 til 12 minutter. Strø over resten av korianderen og server.