Artisjokk- og svarte bønnenachos

Artisjokk- og svarte bønnenachos

Lær hvordan du lager deilige artichoke og svarte bønner nachos. Perfekt som forrett eller snacks til enhver anledning. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pose (255 gram) røde eller blå mais tortillas
  • 1 boks (425 gram) svarte bønner, drenert og skylt
  • 1 glass (340 gram) marinerte og kvartede artisjokkhjerter
  • 1 pose (227 gram) ferdigrivende Monterey Jack-ost
  • 5 plommetomater, frøet og hakket
  • 1 kopp rømme
  • ½ bunt vårløk, skåret i ¼ tommer tykke skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm grillen.
  3. 3På en varmebestandig serveringsfat, legg tortillalefene i lag for å dekke overflaten. Topp med en tredjedel av de svarte bønnene. Plasser en tredjedel av artisjokkene oppå bønnene. Strø litt av osten og tomatene over artisjokkene. Gjenta lagene to ganger til. Sett under grillen til osten smelter. Pynt med klatter av rømme og hakkede vårløk.