
Sørvestlig pastasalat
oppskrift på southwestern pasta salad, perfekt for sommermåltidet. enkel å lage, fylt med smak, og ideell for varme dager. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund orecchiette, kokt al dente
- 2 gule paprikaer, grillet og juliennet
- 1 rød løk, finhakket
- 6 tomatillos, delt i fire
- 1 kopp fersk maiskorn
- 1 kopp frosne baby-limabønner, tint
- 1/4 kopp hvitvinseddik
- 1 hermetisk chipotle-pepper
- 1/2 kopp olivenolje
- Salt og nykvernet pepper
- 1/4 kopp koriander, finhakket
Fremgangsmåte
- 1Legg den kokte pastaen i en stor bolle, og tilsett paprika, løk, tomatillo, mais og lima bønner. Ha eddik og chipotle-pepper i en blender og kjør til det er jevnt. Tilsett sakte olivenolje mens du kjører, til dressingen er emulsifisert, og smak til med salt og pepper. Vend salaten i dressingen og tilsett koriander.