Mandlercupcakes med blåbærtequilafyll, toppet med marsipan og acai-bærkremostglasur

Mandlercupcakes med blåbærtequilafyll, toppet med marsipan og acai-bærkremostglasur

oppskrift på deilige mandelcupcakes fylt med blåbærtequila, toppet med marzipan og açaibær kremostfrosting for en smakfull dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 2 1/3 kopper hvetemel
  • 1 spiseskje bakepulver
  • 3/4 teskje fint salt
  • 1 1/2 kopper hvitt sukker
  • 1/2 kopp rapsolje
  • 2 egg
  • 1 kopp kremfløte
  • 1/2 kopp helmelk
  • 1 teskje mandelessens
  • 200 gram marzipan
  • Blåbærtequila-fyll, oppskrift følger
  • Acai-bær kremostglasur, oppskrift følger
  • 1/4 kopp tynne skiver av mandler, til pynt
  • 1/2 kopp blåbærsyltetøy
  • 1 spiseskje tequila
  • 1/2 teskje key lime-saft
  • 125 gram usaltet smør, romtemperert
  • 500 gram kremost
  • 9 kopper melis
  • 1/4 kopp acai-bærsirup

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. Kle en vanlig muffinsform med 18 muffinsformer.
  2. 2Sikt sammen mel, bakepulver, salt og sukker. I en bolle til en elektrisk kjøkkenmaskin med flatpisker, tilsett de siktede tørre ingrediensene og bland på lav hastighet i 30 sekunder. Tilsett sakte oljen til det dannes fine smuler. Tilsett egg, kremfløte, melk og mandelessens, og bland på lav hastighet i 1 minutt. Stopp maskinen og skrap ned i bollen og på vispene, og bland deretter på middels hastighet i 2 minutter.
  3. 3Fyll muffinsformene tre fjerdedeler fulle med røre og stek til de er gjennomstekte, ca. 20 minutter. Ikke åpne ovnen under stekingen. La muffinsene avkjøle helt etter baking.
  4. 4Kjevle ut marsipanen jevnt til en tykkelse på 1/8 tomme. Stikk ut 12 runde skiver med en diameter på 2 1/2 tommer ved hjelp av en utstikker.
  5. 5For å montere, bruk en eplekerner til å lage et hull i midten av hver muffins for å lage en lomme til fyllet. Fyll en sprøytepose med blåbærtequilafyll og kutt av 1/2 tomme av tuppen. Fyll hver muffins med fyllet. Legg en marsipanplate oppå hver muffins. Fyll en ny sprøytepose med acai-bærkremostglasur og kutt av 1/2 tomme av tuppen. Pynt med kremen i en sirkulær bevegelse på toppen av marsipanen. Pynt med tynne skiver mandler og server.
  6. 6Bland alle ingrediensene i en blandebolle til de er godt kombinert.
  7. 7I bollen til en elektrisk kjøkkenmaskin med flatpisker, pisk smør og kremost til en jevn krem. Tilsett gradvis melis og bland til det er godt innarbeidet. Tilsett acai-bærsirup og bland i 2 minutter på middels hastighet til det er jevnt og kremete.