Ed's Lobster Roll
oppskrift på ed's lobster roll, en smakfull og enkel sjømatrett perfekt for sommeren. lær hvordan du lager en perfekt lobster roll hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 hele hummer (1 1/4 til 1 1/2 pund)
- 1 kopp majones (anbefalt: Hellmann's og Best Foods)
- 1/2 stilk selleri, finhakket
- 1 spiseskje ferskpresset sitronsaft
- Salt og nykvernet svart pepper
- 4 hotdogbrød med splitt på toppen
- Smør til grilling
- 1 spiseskje hakket frisk gressløk
Fremgangsmåte
- 1Legg hummerne i en kraftig kjele fylt med kokende vann; kok til de flyter, omtrent 15 minutter. Ta dem opp av vannet og legg dem i en isvannbad. Når de er avkjølt, skrell kjøttet og rens det ved å fjerne eventuelle brusk i klørne og fjerne årene i halen. Hakk hummerkjøttet i bitestørrelse.
- 2Bland hummerbitene, majones, selleri og sitronsaft i en stor bolle. Krydre salaten med salt og pepper.
- 3Rist brødene med smør på en takke eller i en panne til de er gylne og sprø. Fordel hummerblandingen på brødene. Pynt med finhakket gressløk.