Ed's Lobster Roll

Ed's Lobster Roll

oppskrift på ed's lobster roll, en smakfull og enkel sjømatrett perfekt for sommeren. lær hvordan du lager en perfekt lobster roll hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 hele hummer (1 1/4 til 1 1/2 pund)
  • 1 kopp majones (anbefalt: Hellmann's og Best Foods)
  • 1/2 stilk selleri, finhakket
  • 1 spiseskje ferskpresset sitronsaft
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 4 hotdogbrød med splitt på toppen
  • Smør til grilling
  • 1 spiseskje hakket frisk gressløk

Fremgangsmåte

  1. 1Legg hummerne i en kraftig kjele fylt med kokende vann; kok til de flyter, omtrent 15 minutter. Ta dem opp av vannet og legg dem i en isvannbad. Når de er avkjølt, skrell kjøttet og rens det ved å fjerne eventuelle brusk i klørne og fjerne årene i halen. Hakk hummerkjøttet i bitestørrelse.
  2. 2Bland hummerbitene, majones, selleri og sitronsaft i en stor bolle. Krydre salaten med salt og pepper.
  3. 3Rist brødene med smør på en takke eller i en panne til de er gylne og sprø. Fordel hummerblandingen på brødene. Pynt med finhakket gressløk.