
Beste bønnesalat
Oppdag hvordan du lager en enkel og smakfull bønnesalat. Perfekt som forrett eller sunn lunsj, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 (410 gram) boks grønne bønner, avrent
- 1 (410 gram) boks voksbønner, avrent
- 1 (440 gram) boks kikerter, avrent
- 1 (410 gram) boks kidneybønner, avrent
- 1 (410 gram) boks svarte bønner, avrent
- 1/2 kopp hakket grønn paprika
- 1/2 kopp hakket løk
- 1/2 kopp hakket selleri
- 1/2 kopp salatolje
- 1/2 kopp eddik
- 1/2 teskje salt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 3/4 kopp hvitt sukker
Fremgangsmåte
- 1Bland de grønne bønner, voksbønner, kikerter, kidneybønner, grønn paprika, løk og selleri i en stor bolle; vend det forsiktig sammen.
- 2Visp sammen olje, eddik, salt, pepper og sukker i en separat bolle til sukkeret er oppløst; hell det over bønneblandingen. Sett i kjøleskapet i 8 timer eller over natten før servering.