Flott grillet asparges
oppskrift på perfekt grillet asparges. enkel, smakfull og sunn rett som passer til sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp balsamicoeddik
- 1 sitron, revet skall og presset saft
- Kosher-salt
- 900 gram asparges
- 2 spiseskjeer olivenolje
- Nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en liten panne, over middels varme, tilsett eddik, finrevet skall og saft av sitronen, og en klype salt. La det småkoke, og la blandingen redusere til den blir sirupsaktig, omtrent 10 minutter.
- 3I mellomtiden, varm opp en grillpanne over middels høy varme. Vask og trim endene på aspargesen. Vend aspargesen lett i olivenolje, og krydre med salt og pepper etter smak. Grill aspargesen i 5 minutter, snu den deretter og grill til den er lett svartet på begge sider, omtrent 4 minutter til. Overfør aspargesen til et serveringsfat, drypp over balsamicosirup og server.