Hjerter av romanosalat med blåmuggost og kapersdressing

Hjerter av romanosalat med blåmuggost og kapersdressing

En enkel og smakfull oppskrift på hearts of romaine salat med blå ost og kapersdressing, perfekt som forrett eller lett måltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer eplesidereddik
  • 2 1/4 teskjeer Dijon-sennep
  • 1/2 kopp olivenolje
  • 113 gram Maytag- eller dansk blåmuggost, smuldret
  • 3 spiseskjeer kapers, avrent
  • 1 liten romainesalat, trimmet og delt i fire på langs

Fremgangsmåte

  1. 1Bland eddik og sennep i en bolle. Bland gradvis inn oljen. Tilsett ost og kapers. Krydre med salt og pepper. Legg en fjerdedel av romanosalat på hver tallerken. Øs over dressingen og server.
  2. 2Bland eddik og sennep i en bolle. Bland gradvis inn oljen. Tilsett ost og kapers. Krydre med salt og pepper.
  3. 3Legg en fjerdedel av romanosalat på hver tallerken. Øs over dressingen og server.