Friterte syltede jalapeños

Friterte syltede jalapeños

oppskrift på deilige friterte syltejalapenos, perfekt som snack eller forrett. enkel å lage og full av smak. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp revet Monterey Jack-ost
  • 1 kopp, revet ekstra-sharp gul Cheddar
  • 1 (16 unser) boks hele syltede jalapeños
  • 2 kopper kulturmelk
  • 2 til 3 kopper hvetemel, krydret med salt og pepper
  • Raps- eller peanøttolje til steking

Fremgangsmåte

  1. 1Serveringsforslag: rømme og revet isberg- eller Romaine-salat
  2. 2Bland ostene i en liten bolle. Bruk en liten kniv til å lage et snitt langs hele jalapeñoen (ikke del pepperen i to). Fjern frøene, og fyll deretter forsiktig hver pepper med ost. Dypp de fylte pepperne i kulturmelk, og rull dem deretter i mel. (Hvis du ønsker en tykkere skorpe, kan du gjenta prosessen.)
  3. 3Fyll en stor stekepanne med omtrent 7,5 cm olje og varm opp på middels høy varme til et termometer viser 175 grader Celsius. (Oljetemperaturen kan også testes ved å dryppe litt vann i oljen. Hvis det begynner å syde umiddelbart, er oljen varm nok.)
  4. 4Arbeid i porsjoner og stek pepperne, og snu dem en eller to ganger, til de er sprø og gyldne. La dem renne av på kjøkkenpapir. La dem avkjøle i ca. 10 minutter, og server dem på en seng av revet salat toppet med rømme.