Friterte syltede jalapeños
oppskrift på deilige friterte syltejalapenos, perfekt som snack eller forrett. enkel å lage og full av smak. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 kopp revet Monterey Jack-ost
- 1 kopp, revet ekstra-sharp gul Cheddar
- 1 (16 unser) boks hele syltede jalapeños
- 2 kopper kulturmelk
- 2 til 3 kopper hvetemel, krydret med salt og pepper
- Raps- eller peanøttolje til steking
Fremgangsmåte
- 1Serveringsforslag: rømme og revet isberg- eller Romaine-salat
- 2Bland ostene i en liten bolle. Bruk en liten kniv til å lage et snitt langs hele jalapeñoen (ikke del pepperen i to). Fjern frøene, og fyll deretter forsiktig hver pepper med ost. Dypp de fylte pepperne i kulturmelk, og rull dem deretter i mel. (Hvis du ønsker en tykkere skorpe, kan du gjenta prosessen.)
- 3Fyll en stor stekepanne med omtrent 7,5 cm olje og varm opp på middels høy varme til et termometer viser 175 grader Celsius. (Oljetemperaturen kan også testes ved å dryppe litt vann i oljen. Hvis det begynner å syde umiddelbart, er oljen varm nok.)
- 4Arbeid i porsjoner og stek pepperne, og snu dem en eller to ganger, til de er sprø og gyldne. La dem renne av på kjøkkenpapir. La dem avkjøle i ca. 10 minutter, og server dem på en seng av revet salat toppet med rømme.