
Krydret mocha-sjokoladekjeks
oppskrift på deilige krydrede mocha sjokoladekjeks med rik smak av kaffe og sjokolade. perfekt som snacks eller dessert. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1/4 kopp
- 1/2 kopp Fisher® Chef's Naturals® hakkede pekannøtter
- 1/2 kopp
- Pillsbury BEST
- 1/4 kopp Hershey's® bakekakao
- 2 spiseskjeer instant kaffepulver
- 1 teskje malt kanel
- 1/4 teskje malt nellik
- 1/4 teskje malt allehånde
- 1/4 teskje malt cayennepepper
- 24 sjokoladetrekkede espressobønner
- 1/2 kopp melis
- 1 til 2 spiseskjeer melk
- 1 spiseskje Hershey's® bakekakao
Fremgangsmåte
- 1La deigen stå i romtemperatur i 10 minutter for å myke den opp. I mellomtiden, varm opp ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). I en stor bolle, smuldre kokideigen; tilsett marmelade og pekannøtter. I en liten bolle, bland mel, 1/4 kopp kakao, kaffepulver, kanel, nellik, allehånde og rød pepper; rør dette inn i deigblandingen med en tresleiv til det er godt blandet.
- 2Form deigen til 24 baller (ca. 3,8 cm i diameter). På store, ikke-smurte bakeark, plasser ballene med 5 cm mellomrom. Trykk forsiktig inn én espressobønne i midten av hver ball.
- 3Stek i 9 til 12 minutter, eller til toppene er sprukne og kantene er faste. La stå på bakearket i 1 minutt, før du flytter dem over på avkjølingsrist. Avkjøl helt, ca. 30 minutter.
- 4I en liten bolle, bland melis, melk og 1 ss kakao til en glatt og godt blandet glasur; drypp dette over kokiene. La stå i ca. 15 minutter til glasuren har stivnet.
- 51 rull (470 gram).