Maispudding

Maispudding

Lær hvordan du lager en deilig og kremet corn pudding. Perfekt som tilbehør til kjøttretter eller som en søt dessert. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 3 egg
  • 2 kopper kremfløte
  • 3 teskjeer sukker
  • 1/2 teskje salt
  • En klype muskatnøtt
  • 2 øre mais, ristet og fjernet fra kolben

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
  2. 2Bland egg og fløte i en bolle og visp.
  3. 3Tilsett sukker, salt og muskatnøtt, og visp igjen.
  4. 4Smør fire (6-ounce) souffléformer og fyll dem halvfulle med mais.
  5. 5Fyll formene med kremblandingen.
  6. 6Plasser de fylte formene på et stekebrett og stek i 20 til 25 minutter.