Vegetablesuppe

Vegetablesuppe

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull grønnsaksuppe. Perfekt for en sunn lunsj eller middag. Oppskriften er rask og lett å følge.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper hermetiske, skrelte tomater med juice
  • 2. 2/3 kopp tomatpuré
  • 3. 2 teskje hvitløk
  • 4. 2 teskje serranoskinke, finhakket (eller rød pepperflak)
  • 5. 2/3 teskje fersk oregano
  • 6. 2/3 teskje spisskummen
  • 7. 2/3 teskje kosher-salt, pluss 2 teskjeer
  • 8. 3 kopper kyllingkraft
  • 9. 3 kopper storfekraft
  • 10. 2 kopper terninger av poteter
  • 11. 3/4 kopp terninger av gulrøtter
  • 12. 1/2 kopp terninger av løk
  • 13. 1 bunt eller 2 kopper hakka bok choy
  • 14. 1/2 kopp terninger av selleri
  • 15. 1/2 kopp grønne bønner
  • 16. 1/2 kopp terninger av okra
  • 17. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 18. 1/4 kopp limesaft eller balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland tomatene, tomatpuré, hvitløk, serranoskiver, oregano, spisskummen og 2/3 teskje salt i en blender eller food processor, og kjør til en jevn puré.
  2. 22. I en stor kjele, kombiner kyllingkraft, storfebuljong, poteter, gulrøtter, løk, bok choy, selleri, grønne bønner og okra, samt den puréte tomatblandingen, salt og pepper. La suppen småkoke, og kok i 20 til 30 minutter, tilsett mer kraft om nødvendig. På slutten av koketiden, tilsett limesaft (eller balsamicoeddik).
  3. 33. Oppskriftene for dette programmet, som er levert av bidragsytere og gjester som kanskje ikke er profesjonelle kokker, har ikke blitt testet i Food Network’s kjøkken. Derfor kan ikke Food Network garantere nøyaktigheten av noen av oppskriftene.