
Vegetablesuppe
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull grønnsaksuppe. Perfekt for en sunn lunsj eller middag. Oppskriften er rask og lett å følge.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper hermetiske, skrelte tomater med juice
- 2. 2/3 kopp tomatpuré
- 3. 2 teskje hvitløk
- 4. 2 teskje serranoskinke, finhakket (eller rød pepperflak)
- 5. 2/3 teskje fersk oregano
- 6. 2/3 teskje spisskummen
- 7. 2/3 teskje kosher-salt, pluss 2 teskjeer
- 8. 3 kopper kyllingkraft
- 9. 3 kopper storfekraft
- 10. 2 kopper terninger av poteter
- 11. 3/4 kopp terninger av gulrøtter
- 12. 1/2 kopp terninger av løk
- 13. 1 bunt eller 2 kopper hakka bok choy
- 14. 1/2 kopp terninger av selleri
- 15. 1/2 kopp grønne bønner
- 16. 1/2 kopp terninger av okra
- 17. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 18. 1/4 kopp limesaft eller balsamicoeddik
Fremgangsmåte
- 11. Bland tomatene, tomatpuré, hvitløk, serranoskiver, oregano, spisskummen og 2/3 teskje salt i en blender eller food processor, og kjør til en jevn puré.
- 22. I en stor kjele, kombiner kyllingkraft, storfebuljong, poteter, gulrøtter, løk, bok choy, selleri, grønne bønner og okra, samt den puréte tomatblandingen, salt og pepper. La suppen småkoke, og kok i 20 til 30 minutter, tilsett mer kraft om nødvendig. På slutten av koketiden, tilsett limesaft (eller balsamicoeddik).
- 33. Oppskriftene for dette programmet, som er levert av bidragsytere og gjester som kanskje ikke er profesjonelle kokker, har ikke blitt testet i Food Network’s kjøkken. Derfor kan ikke Food Network garantere nøyaktigheten av noen av oppskriftene.