Grønnsakssalat
Lær å lage en frisk og smakfull vegetable slaw med våre enkle steg-for-steg instruksjoner. Perfekt som tilbehør til sommermat eller lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 6 spiseskjeer riseddik
- 1 spiseskje sukker
- 1 1/2 teskje grovt kosher-salt
- 1 teskje malt svart pepper
- 3 spiseskjeer solsikkefrøolje
- 1 spiseskje asiatisk sesamolje
- 8 kopper tynne skiver av grønnkål (ca. 1 liten hode)
- 3 kopper tynne skiver av radicchio (ca. 170 gram)
- 8 unser sukkererter, trimmet og skåret i tynne skiver på langs
- 1 1/2 kopper tynne skiver av rød løk
- 3 spiseskjeer hakket fersk persille
Fremgangsmåte
- 1Visp eddik, sukker, salt og pepper i en middels bolle for å blande. Rør gradvis inn oljene. FORHÅNDSLAG: Dressingen kan lages én dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet. Legg kål, radicchio, sukkererter, løk og persille i en stor bolle. Tilsett dressingen og vend godt slik at det blir jevnt dekket.
- 2Visp eddik, sukker, salt og pepper i en middels bolle for å blande. Rør gradvis inn oljene. FORHÅNDSLAG: Dressingen kan lages én dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.
- 3Legg kål, radicchio, sukkererter, løk og persille i en stor bolle. Tilsett dressingen og vend godt slik at det blir jevnt dekket.