Grønnsakssalat

Grønnsakssalat

Lær å lage en frisk og smakfull vegetable slaw med våre enkle steg-for-steg instruksjoner. Perfekt som tilbehør til sommermat eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 6 spiseskjeer riseddik
  • 1 spiseskje sukker
  • 1 1/2 teskje grovt kosher-salt
  • 1 teskje malt svart pepper
  • 3 spiseskjeer solsikkefrøolje
  • 1 spiseskje asiatisk sesamolje
  • 8 kopper tynne skiver av grønnkål (ca. 1 liten hode)
  • 3 kopper tynne skiver av radicchio (ca. 170 gram)
  • 8 unser sukkererter, trimmet og skåret i tynne skiver på langs
  • 1 1/2 kopper tynne skiver av rød løk
  • 3 spiseskjeer hakket fersk persille

Fremgangsmåte

  1. 1Visp eddik, sukker, salt og pepper i en middels bolle for å blande. Rør gradvis inn oljene. FORHÅNDSLAG: Dressingen kan lages én dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet. Legg kål, radicchio, sukkererter, løk og persille i en stor bolle. Tilsett dressingen og vend godt slik at det blir jevnt dekket.
  2. 2Visp eddik, sukker, salt og pepper i en middels bolle for å blande. Rør gradvis inn oljene. FORHÅNDSLAG: Dressingen kan lages én dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.
  3. 3Legg kål, radicchio, sukkererter, løk og persille i en stor bolle. Tilsett dressingen og vend godt slik at det blir jevnt dekket.