
Mississippi Pot Roast
Lær hvordan du lager den klassiske mississippi pot roast. En enkel og smakfull rett perfekt for enhver anledning. Oppdag oppskriften i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. En storfekjøttstek på 1,4 til 1,8 kilo uten ben, etter eget valg av kutt (se Kok’s Note)
- 1 stang (8 ss) smør
- 1 pakke au jus-gravblanding
- 1 pakke tørr ranch-dressingsmiks, for eksempel Hidden Valley
- Pepperoncini-pepper, i mengde etter eget ønske, og litt av saften
- Salt og nykvernet pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 1Legg steken i en slow cooker. Tilsett smør, au jus-gravysblanding, ranch-dressingblanding og pepperoncini-pepper og juice. Krydre med salt og pepper etter smak, og la det koke på lav varme til det er mørt, omtrent 8 timer.