
Kylling Korma
Lær hvordan du lager en autentisk chicken korma med denne enkle oppskriften. Perfekt som hovedrett til middagen. Enkelt, godt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund benfri, skinnfri kylling
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 1/2 kopp finhakket løk
- 1 teskje revet fersk ingefær
- 1 til 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 glass (15 unser) Patak's® Korma Curry Koking Sauce
- 1/4 kopp hakkede ristede cashewnøtter til pynt
Fremgangsmåte
- 1Kutt kyllingen i 2 cm store biter. Sett til side.
- 2Varm opp olje i en tykk stekepanne på middels høy varme. Tilsett løk og stek til den er gyllenbrun. Rør inn ingefær og hvitløk. Legg i kyllingbitene og stek til kyllingen begynner å bli hvit, omtrent 5 til 7 minutter.
- 3Rør inn kokkesausen og kok opp. Skru ned varmen, dekk til og la det småkoke i ca. 10 minutter; rør av og til.
- 4Overfør til et serveringsfat. Pynt med cashewnøtter. Server med ris eller flatbrød.