Kylling Korma

Kylling Korma

Lær hvordan du lager en autentisk chicken korma med denne enkle oppskriften. Perfekt som hovedrett til middagen. Enkelt, godt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund benfri, skinnfri kylling
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1/2 kopp finhakket løk
  • 1 teskje revet fersk ingefær
  • 1 til 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 glass (15 unser) Patak's® Korma Curry Koking Sauce
  • 1/4 kopp hakkede ristede cashewnøtter til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt kyllingen i 2 cm store biter. Sett til side.
  2. 2Varm opp olje i en tykk stekepanne på middels høy varme. Tilsett løk og stek til den er gyllenbrun. Rør inn ingefær og hvitløk. Legg i kyllingbitene og stek til kyllingen begynner å bli hvit, omtrent 5 til 7 minutter.
  3. 3Rør inn kokkesausen og kok opp. Skru ned varmen, dekk til og la det småkoke i ca. 10 minutter; rør av og til.
  4. 4Overfør til et serveringsfat. Pynt med cashewnøtter. Server med ris eller flatbrød.