Hello Fresh Mobile Banner
BBQ kyllingkabobs med tequila-lime-koriander

BBQ kyllingkabobs med tequila-lime-koriander

oppskrift på smakfulle grillkyllingkebaber med tequila, lime og frisk koriander. perfekt for sommergrilling og sosiale sammenkomster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp fersk limesaft
  • 1/2 kopp hakkede ferske korianderblader og stilker, pluss mer hakkede blader til servering
  • 1/3 kopp rapsolje
  • 1 spiseskje tequila
  • 2 teskjeer kosher salt
  • 1/2 teskje knuste rød pepperflak
  • 2 hvitløksfedd, hakket
  • Nykvernet svart pepper
  • 3 til 4 benfrie, skinnløse kyllingbryst, skåret i tjuefire 1-tommers biter
  • 2 zucchini, skåret i 1/2-tommers skiver
  • 1 rød paprika, skåret i 1-tommers biter
  • 1 gul paprika, skåret i 1-tommers biter

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: 6 trepinner.
  2. 2I en stor ziplock-pose, tilsett limesaft, koriander, olje, tequila, salt, rød pepperflak, hvitløk og litt svart pepper. Bland godt, og legg deretter kyllingen i posen. La kyllingen marinere i 2 timer. I løpet av de siste 20 minuttene, bløtlegg trepinnene i vann.
  3. 3Forvarm grillen til middels varme.
  4. 4Ta kyllingen ut av marinaden og tørk den forsiktig (kast marinaden). Træ kylling, squash og paprika vekselvis på hver pinne. Grill kabobene, snu dem etter hvert som grillmerker dannes, til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene er litt brente i kantene, ca. 12 til 15 minutter. Strø over resten av den hakkede korianderen før servering.