
Langtidskokt kyllinggryte
oppskrift på en smakfull og enkel langsomkokt kyllinggryte, perfekt for en mettende middag med minimal innsats.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 pund skinn- og benfri kyllingbryst, skåret i bitestore biter
- 2. 1/2 teskje olivenolje
- 3. 3 fedd hvitløk, knust
- 4. 1/2 kopp vann
- 5. 1 boks (ca. 300 g) kremet sellerisuppe, kondensert
- 6. 1/2 teskje malt svart pepper
- 7. 1/2 teskje salt
- 8. 1/2 teskje italiensk krydderblanding
- 9. 1 eple – skrelt, kjernet og delt i åttendedeler
- 10. 3 små røde poteter, delt i åttendedeler
- 11. 1 løk, delt i åttendedeler
- 12. 1 pose (ca. 35 g) tørr løksausblanding
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Surr hvitløk og kylling til de er lett brune.
- 22. Legg kylling og hvitløk i en slow cooker; tilsett vann, suppe, pepper, salt, krydder, eple, poteter, løk og jevning. Bland alt godt sammen.
- 33. Sett varmen på lav og la det småkoke sakte i 6 til 8 timer.