Fylte burgere

Fylte burgere

Lær hvordan du lager perfekte stuffed burgers med vår enkle oppskrift. Saftige, smakfulle burgere fylt med ost, grønnsaker og mer. Perfekt til helgen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1,0 kg kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 flaske (10 væskeons) stekesaus, for eksempel A-1, delt
  • 3. 2 ss fajitakrydder
  • 4. 2 ss tørket, finhakket løk
  • 5. 8 skiver amerikansk ost, delt
  • 6. 2 bokser (4 oz) hakkede grønne chili, drenert
  • 7. 1 boks (4 oz) skivede sopp, drenert

Fremgangsmåte

  1. 11. I en middels stor bolle blander du sammen kjøttdeigen av storfe, 1/4 kopp av stekesausen, fajitakrydder og tørket løk til det er godt blandet. Form blandingen til 8 burgere. Sett til side 4 av burgerne. På de andre 4 burgerne legger du en skive ost, litt av de grønne chiliene og noen sopp. Legg de andre 4 burgerne over, trykk ned, og forsegl kantene slik at innholdet ikke faller ut.
  2. 22. Forvarm en utendørs grill på lav varme. Pensle risten lett med olje.
  3. 33. Legg burgerne på grillen, og la dem få fin farge på begge sider. Når de begynner å bli brune, pensle toppen med resten av stekesausen. Fortsett å grille i omtrent 30 minutter, og pensle ofte med stekesausen, til kjøttet ikke lenger er rosa, og saften renner ut. Når kjøttet er ferdig, legger du de siste 4 skivene med ost over burgerne. Server på hamburgerbrød, eller bare som de er.