Hello Fresh Mobile Banner
Julekyllingsaltlake

Julekyllingsaltlake

oppskrift på holiday turkey brine for saftig og smakfull kalkun. perfekt til jul og høytider. lær hvordan du briner kalkunen for det beste resultatet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 1 gallon grønnsaksbuljong
  • 1 ½ kopper havsalt
  • ⅓ kopp brunt sukker
  • 2 spiseskjeer svarte pepperkorn
  • 1 spiseskje tørket rosmarin
  • 1 spiseskje tørket salvie
  • 1 spiseskje tørket timian
  • 2 gallon vann
  • ½ kopp eplesidereddik
  • 3 epler, delt i fire
  • 1 løk, delt i fire
  • ½ kopp Worcestershire-saus
  • 3 hvitløksfedd, skrelte

Fremgangsmåte

  1. 1Bland grønnsaksbuljong, sjøsalt, brunt sukker, pepperkorn, rosmarin, salvie og timian i en stor kjele. Kok opp under omrøring hyppig til salt og sukker er oppløst. Ta av varmen og la det avkjøle til romtemperatur.
  2. 2Hell vann, buljongblanding og eplesidereddik i en 5-gallon bøtte; rør til alt er godt blandet. Tilsett eplene, løk, Worcestershire-saus og hvitløk i brineblandingen.