Hello Fresh Mobile Banner
Vietnamese risnudelsalat

Vietnamese risnudelsalat

Lær hvordan du lager en autentisk vietnamesisk riskuddsalat med friske grønnsaker og aromatiske urter. Perfekt som forrett eller lett lunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 kopp hakket koriander
  • 1 jalapeño, hakket
  • 1 spiseskje honning
  • 1/4 kopp fersk limejuice
  • 3 spiseskjeer fiskesaus
  • 1 teskje kosher-salt
  • 450 gram tørket risnudler
  • 2 gulrøtter, julienne-skåret
  • 1 agurk, delt i to, skrelt, frø fjernet og skåret i tynne halvringer
  • 1/4 kopp fersk mynte, hakket
  • 1/2 kopp finskåret napa-kål
  • 1/4 kopp tørkede, ristede nøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser hvitløken, koriander, jalapeño, honning, limesaft, fiskesaus og salt i en food processor og kjør til det er nesten glatt. Kok opp en stor kjele med saltet vann, tilsett nudlene og kok i 2 minutter. Sil av vannet, skyll godt med kaldt vann og sil igjen. Bland i en stor bolle sausen, nudlene, gulrøttene, agurken, mynten og kinakålen. Vend godt sammen og pynt med peanøtter.