Baconburgerpølser

Baconburgerpølser

oppskrift på bacon burger dogs - saftige pølser innpakket i bacon, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 ferske svinebratwurer
  • 2 flasker på 340 gram med lyst øl
  • 1/2 pund kjøttdeig av storfe chuck
  • 1/2 teskje Worcestershire-saus
  • Kosher salt og nykvernet pepper
  • 16 skiver bacon fra midten av svinen
  • 4 pølsebrød, delt
  • Ekstra jomfru olivenolje, til å dryppe med
  • 1/2 søt løk, finhakket
  • 1 kopp revet cheddarost (ca. 113 gram)

Fremgangsmåte

  1. 1Legg bratwurstene i en middels stor kjele i ett lag. Hell i ølet, og tilsett nok vann til å dekke bratwurstene med én tomme, om nødvendig. Kok opp, og skru ned varmen til middels lav. La det småkoke til bratwurstene er gjennomkokte, ca. 12 til 14 minutter. Ta dem opp og legg dem på en tallerken, og la dem avkjøle helt.
  2. 2I mellomtiden blander du det kjøttdeigen av storfe, Worcestershire-saus, 1/2 teskje salt og et par kvernslag med pepper i en middels stor bolle. Bland forsiktig med hendene og del deigen i 4 like deler.
  3. 3Legg ut et stykke plastfolie. Plasser 4 skiver bacon side om side på plasten, slik at de danner et rektangel, og overlapp dem litt. Plasser baconrektangelet med den korte enden foran deg. Trykk en porsjon av storfekjøttet over den halvdelen av baconreket som er nærmest deg. Legg en bratwurst horisontalt oppå storfekjøttet. Bruk plastfolien til å hjelpe deg med å rulle bacon og storfekjøtt tett rundt bratwurstene, bort fra deg; fjern plasten. Fest baconet med kjøkkenhyssing på 3 eller 4 steder. Gjenta for de resterende bratwurstene.
  4. 4Legg de baconinnpakkede bratwurstene med sømmen ned i en stor non-stick panne over middels varme. La dem koke, og snu dem underveis, til baconet er sprøtt og storfekjøttet er gjennomkokt, ca. 10 minutter. Ta dem opp og legg dem på en tallerken, dekk med aluminiumsfolie og la dem hvile i 10 minutter.
  5. 5I mellomtiden varmer du opp grillen (broileren). Pensle innsiden av brødene med olivenolje. Plasser dem på et stekebrett og grill til de er gylne og brune, ca. 1 minutt. Bruk saks til å fjerne hyssingen fra bratwurstene. Legg dem i brødene og topp med hakket løk og ost.
  6. 6Fotograf: Steve Giralt