
Bestemors Nancy sine fylte sopp
oppskrift på grandma nancy's stuffed mushrooms. perfekt for forrett eller som snacks. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 6 store sjampinjonger
- 1 link med krydret italiensk pølse (uten skinn)
- 3/4 kopp krydrede italienske brødsmuler
- 3/4 kopp revet Pecorino Romano
- 1/4 kopp revet Parmigiano Reggiano
- 1 ss hvitløkspulver
- 1/2 ts nykvernet svart pepper
- 1 ss tørket persille
- 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje, pluss litt til å dryppe over
- 1/4 kopp revet mozzarella
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
- 2Vask og tørk sopp. Fjern stilkene og hakk dem i små biter. Plasser sopphattene i en ildfast form. Legg en teskje med kjøttdeig av pølse i bunnen av hver sopp. Trykk kjøttet ned i soppen.
- 3I en liten bolle blandes soppbiter, brødsmuler, Pecorino Romano, Parmigiano Reggiano, hvitløkspulver, pepper og persille. Tilsett olivenolje til blandingen er fuktig. Hvis den er for tørr, tilsett mer olje.
- 4Fyll hver sopphatt rikelig med fyllet og plasser dem i en stekeform. Hvis det er igjen fyll, fordel det jevnt over soppen. Drypp litt olivenolje over hver. Hell litt vann i bunnen av formen. Dekk med aluminiumsfolie.
- 5Stek i 30 minutter. Fjern folien, strø revet mozzarella over hver sopp og stek uten dekke i ytterligere 10 minutter.
