Bestemors Nancy sine fylte sopp

Bestemors Nancy sine fylte sopp

oppskrift på grandma nancy's stuffed mushrooms. perfekt for forrett eller som snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 6 store sjampinjonger
  • 1 link med krydret italiensk pølse (uten skinn)
  • 3/4 kopp krydrede italienske brødsmuler
  • 3/4 kopp revet Pecorino Romano
  • 1/4 kopp revet Parmigiano Reggiano
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1/2 ts nykvernet svart pepper
  • 1 ss tørket persille
  • 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje, pluss litt til å dryppe over
  • 1/4 kopp revet mozzarella

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  2. 2Vask og tørk sopp. Fjern stilkene og hakk dem i små biter. Plasser sopphattene i en ildfast form. Legg en teskje med kjøttdeig av pølse i bunnen av hver sopp. Trykk kjøttet ned i soppen.
  3. 3I en liten bolle blandes soppbiter, brødsmuler, Pecorino Romano, Parmigiano Reggiano, hvitløkspulver, pepper og persille. Tilsett olivenolje til blandingen er fuktig. Hvis den er for tørr, tilsett mer olje.
  4. 4Fyll hver sopphatt rikelig med fyllet og plasser dem i en stekeform. Hvis det er igjen fyll, fordel det jevnt over soppen. Drypp litt olivenolje over hver. Hell litt vann i bunnen av formen. Dekk med aluminiumsfolie.
  5. 5Stek i 30 minutter. Fjern folien, strø revet mozzarella over hver sopp og stek uten dekke i ytterligere 10 minutter.