
Krydrede løkringer
oppskrift på spicy onion rings – perfekt som snacks eller forrett. enkel å lage og full av smak. prøv denne krydrede varianten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- Canola- eller peanøttolje til steking
- 1 spiseskje malt cayennepepper
- 1 spiseskje røkt paprika
- 1 teskje hvitløkspulver
- 1/2 teskje tørket basilikum
- 1/2 teskje tørket oregano
- 1/4 teskje nykvernet svart pepper
- 1/4 teskje havsalt
- 1 kopp hvetemel
- 1/2 kopp maismel
- 3 store gule løk, tynne skiver i ringer
Fremgangsmåte
- 1I en gryte med høye kanter, varm opp oljen på middels varme til den når 175 grader Celsius.
- 2Bland sammen cayenne, paprika, hvitløkspulver, basilikum, oregano, svart pepper og havsalt i en liten bolle.
- 3Visp sammen mel og maismel i en middels stor bolle. Vend løkringene i melblandingen for å dekke dem godt.
- 4Friter løkringene i to omganger til de er sprø og lett gyldne, ca. 3 til 5 minutter.
- 5La løkringene renne av på et kjøkkenpapir i ett minutt, og overfør dem deretter til en stor bolle.
- 6Tilsett en stor klype av krydderblandingen, og vend løkringene forsiktig slik at krydderet fordeles jevnt.
- 7Smak til med mer salt om ønskelig, og server umiddelbart.