Krydrede løkringer

Krydrede løkringer

oppskrift på spicy onion rings – perfekt som snacks eller forrett. enkel å lage og full av smak. prøv denne krydrede varianten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Canola- eller peanøttolje til steking
  • 1 spiseskje malt cayennepepper
  • 1 spiseskje røkt paprika
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • 1/2 teskje tørket basilikum
  • 1/2 teskje tørket oregano
  • 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 1/4 teskje havsalt
  • 1 kopp hvetemel
  • 1/2 kopp maismel
  • 3 store gule løk, tynne skiver i ringer

Fremgangsmåte

  1. 1I en gryte med høye kanter, varm opp oljen på middels varme til den når 175 grader Celsius.
  2. 2Bland sammen cayenne, paprika, hvitløkspulver, basilikum, oregano, svart pepper og havsalt i en liten bolle.
  3. 3Visp sammen mel og maismel i en middels stor bolle. Vend løkringene i melblandingen for å dekke dem godt.
  4. 4Friter løkringene i to omganger til de er sprø og lett gyldne, ca. 3 til 5 minutter.
  5. 5La løkringene renne av på et kjøkkenpapir i ett minutt, og overfør dem deretter til en stor bolle.
  6. 6Tilsett en stor klype av krydderblandingen, og vend løkringene forsiktig slik at krydderet fordeles jevnt.
  7. 7Smak til med mer salt om ønskelig, og server umiddelbart.