Hello Fresh Mobile Banner
Neste dag med tyrkakjøttsuppe

Neste dag med tyrkakjøttsuppe

Lær hvordan du lager en deilig neste dag kalkunssuppe med enkle steg. Perfekt for restemat og rask middag. Prøv vår oppskrift i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 fedd hvitløk, knust og finhakket
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 løk, hakket
  • 1 gulrot, finhakket
  • 1 stilk selleri, finhakket
  • 1 spiseskje hakkede friske salvieblader, hvis ønskelig
  • 2 kartonger (à 32 oz) hver av Progresso® kyllingbuljong
  • 1 laurbærblad
  • 2 kopper grønne bønner, kuttet i 2,5 cm biter*
  • 1 søtpotet, i terninger*
  • 1/2 kopp kokt liten pasta, som orzo eller pastina
  • 3 kopper hakket, kokt mørk kalkunkjøtt

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor suppegryte, varm opp hvitløk i olivenoljen. La det bli lett brunt, og tilsett løk, gulrot og selleri. Dekk til; la det surre på middels lav varme til det er mykt, ca. 7 eller 8 minutter. Tilsett den hakkede salvien i suppegryten sammen med buljongen og laurbærbladet. La det småkoke. Når det småkoker, tilsett grønne bønner, søtpotet og pasta i suppen. La det koke opp igjen; skru ned varmen og kok i ca. 10 minutter, eller til grønnsakene er møre og pastaen er kokt. Rør inn kalkunen. Slå av varmen. Dekk til, og la det stå og dampe i 5 til 7 minutter. Tips: 3 kopper rester av kokte Thanksgiving-grønnsaker kan brukes i stedet for de ferske grønnsakene. Copyright 2010 Michael Chiarello Oppskrift levert av kokk Michael Chiarello - juni 2010.