Neste dag med tyrkakjøttsuppe

Neste dag med tyrkakjøttsuppe

Lær hvordan du lager en deilig neste dag kalkunssuppe med enkle steg. Perfekt for restemat og rask middag. Prøv vår oppskrift i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 fedd hvitløk, knust og finhakket
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 løk, hakket
  • 1 gulrot, finhakket
  • 1 stilk selleri, finhakket
  • 1 spiseskje hakkede friske salvieblader, hvis ønskelig
  • 2 kartonger (à 32 oz) hver av Progresso® kyllingbuljong
  • 1 laurbærblad
  • 2 kopper grønne bønner, kuttet i 2,5 cm biter*
  • 1 søtpotet, i terninger*
  • 1/2 kopp kokt liten pasta, som orzo eller pastina
  • 3 kopper hakket, kokt mørk kalkunkjøtt

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor suppegryte, varm opp hvitløk i olivenoljen. La det bli lett brunt, og tilsett løk, gulrot og selleri. Dekk til; la det surre på middels lav varme til det er mykt, ca. 7 eller 8 minutter. Tilsett den hakkede salvien i suppegryten sammen med buljongen og laurbærbladet. La det småkoke. Når det småkoker, tilsett grønne bønner, søtpotet og pasta i suppen. La det koke opp igjen; skru ned varmen og kok i ca. 10 minutter, eller til grønnsakene er møre og pastaen er kokt. Rør inn kalkunen. Slå av varmen. Dekk til, og la det stå og dampe i 5 til 7 minutter. Tips: 3 kopper rester av kokte Thanksgiving-grønnsaker kan brukes i stedet for de ferske grønnsakene. Copyright 2010 Michael Chiarello Oppskrift levert av kokk Michael Chiarello - juni 2010.