Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

Lær hvordan du lager den perfekte spaghetti alla carbonara med en enkel oppskrift. En klassisk italiensk rett som passer til alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund spaghetti
  • 4 egg
  • 1 teskje svart pepper
  • 3 teskjeer Pecorino Romano, pluss ekstra til servering
  • 2 teskjeer fløte, valgfritt
  • 3 teskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 3 skiver pancetta

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Kok spaghettien i saltet vann til den er al dente. Sil av vannet og sett til side.
  3. 3Pisk eggene. Tilsett svart pepper og ost i de piskede eggene. Sett til side. Tilsett krem i denne blandingen, om ønskelig, for en mer kremet rett.
  4. 4Hell oljen i en kjele sammen med pancetta, og la det surre i 5 minutter. Tilsett spaghettien i kjelen og la det surre i ytterligere 3 minutter.
  5. 5Slå av varmen (dette er viktig) og tilsett egg- og oste-blandingen i pastaen, og vend godt. Server med ekstra Pecorino Romano på toppen.