Fedelini-pasta med smør og hardrevet ost

Fedelini-pasta med smør og hardrevet ost

oppskrift på fedelini pasta med smør og hardrevet ost. en rask og enkel rett som passer til hverdagsmat eller en lett middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 8 unser tørket fedelini
  • 2 spiseskjeer kyllingbuljong
  • 4 spiseskjeer smør, myknet
  • 1/3 kopp lagret hard ost (Parmesan, Pecorino eller Romano), revet
  • Monterey Jack-ost
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor kjele koker du opp saltet vann. Tilsett fedelini og kok i omtrent 8 minutter eller til de er "al dente". I mellomtiden varmer du opp buljongen i en liten kjele til den småkoker, og tar den deretter av varmen. Rør inn smøret og smak til med salt og pepper. Sil av pastaen, legg den på et serveringsfat og vend den med den smørede buljongen, revet ost og masse nykvernet svart pepper.