Beef Stroganoff
Lær hvordan du lager den klassiske beef stroganoffen med en enkel oppskrift. Perfekt for en rask og smakfull middagsrett for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 900 gram storfe indrefilet, mediumstore biter
- 1/2 kopp finhakkede sjalottløk
- 1 teskje arrowroot-pulver
- 1/2 kopp hvitvin
- 1/2 kopp hver av shiitake-, baby bell- og nøttemushrooms, skivet
- 1 spiseskje hakket fersk rosmarin
- 1 spiseskje hakket fersk timian
- 1 spiseskje hakket fersk basilikum
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper, etter smak
- 1/4 kopp fettfri rømme
- 1 pakke fullkornspasta, kokt etter pakkens anvisninger
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne over middels høy varme, tilsett olivenoljen og deretter storfebitene. Stek storfebitene til de er brune, ca. 2 minutter på hver side. Tilsett sjalottløkene og la det koke i ca. 3 til 4 minutter, eller til de er gjennomsiktige. Visp arrowrooten inn i hvitvinen til den er oppløst. Tilsett hvitvinsblandingen, og la det koke til væsken er redusert til halvparten. Tilsett soppene og la det koke i 2 minutter.
- 2Tilsett rosmarin, timian, basilikumbladene, salt og pepper etter smak. Rør inn rømme og hell over den kokte pastaen.