Hello Fresh Mobile Banner
Ferske bringebær- og blåbærtærter

Ferske bringebær- og blåbærtærter

Lær hvordan du lager deilige ferske bringebær- og blåbærtærter. En enkel oppskrift perfekt for sommerens søte fristelser. Perfekt for dessertbordet!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 2 kopper usaltet hvetemel
  • 1/4 kopp sukker
  • 1/4 teskje salt
  • 225 gram kaldt smør, i terninger
  • 1/4 kopp kaldt vann
  • 1 kopp ferske bringebær
  • 1 kopp ferske blåbær
  • 1/2 kopp sukker
  • 1 sitron, revet skall
  • 1/4 kopp hvetemel
  • 1/4 kopp sukker
  • En klype salt
  • 1/4 teskje malt kanel
  • 4 spiseskjeer kaldt smør, i terninger
  • 1/2 kopp crème fraîche
  • 2 spiseskjeer lavendelhoney

Fremgangsmåte

  1. 1For å lage tartdeig: Ha alle ingrediensene i en food processor. Kjør til deigen samler seg. Ta deigen ut og kna den med litt mel til en glatt ball. Pakk den inn i plastfolie og la den hvile i kjøleskapet i 1 time.
  2. 2For å lage fyllet: Bland alle ingrediensene forsiktig.
  3. 3For å lage smuldredeigen: Bland alle ingrediensene i en food processor til det blir smuldrete.
  4. 4For å lage lavendellavendelskreme fraiche: Bland alle ingrediensene godt.
  5. 5Varm ovnen til 200°C (400°F).
  6. 6Smør 24 mini-muffinsformer. Kjevle ut deigen på et arbeidsbord til den er mindre enn 0,6 cm (1/4 tomme) tykk. Stikk ut sirkler med 6 cm (2 1/2 tommer) diameter. Legg deigringene i muffinsformene.
  7. 7Fyll skallet med bærblandingen og dryss over smuldredeigen. Stek i 20–25 minutter.
  8. 8Server med lavendellavendelskreme fraiche.