Kjempe store sjokoladekjeks
oppskriften på gigantiske sjokoladekjeks som er perfekt for store selskaper eller den ultimate søte fristelsen. enkel å lage og deilig å spise.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1/2 kopp smør, myknet
- 1/4 kopp hvitt sukker
- 1/3 kopp brunt sukker
- 1 egg
- 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 1 kopp hvetemel
- 1/2 teskje natron
- 1 kopp semisøte sjokoladebiter
- 1/2 kopp grovhakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2I en middels stor bolle, pisk sammen smør, hvitt sukker og brunt sukker til en jevn krem. Rør inn egget, deretter vanilla. Bland mel og natron, og rør det inn i den kremete blandingen. Vend inn sjokoladechips og valnøtter.
- 3Klekk av deigen med runde isskjeer på et bakepapirkledd stekebrett, og trykk dem litt flate. Kjeksen bør være omtrent 5 cm fra hverandre.
- 4Stek i 11 til 14 minutter i den forvarmede ovnen. La kjeksene avkjøle på stekebrettet i 5 minutter før de flyttes over til en avkjølingsrist for å avkjøles helt.