Kokosmakroner

Kokosmakroner

Lær hvordan du lager perfekte kokosmakroner med vår enkle oppskrift. Søte, saftige og perfekte til kaker eller som smågodt. Enkel å lage hjemme!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1. Crisco® Mel No-Stick Spray
  • 2. 1 boks (14 oz.) Eagle Brand® søtet kondensert melk
  • 3. 1 stort eggehvite, pisket
  • 4. 1 pakke (5 1/3 kopper) kokosflak
  • 5. 2 tsps. vaniljeekstrakt
  • 6. 1/2 tsps. mandelessens

Fremgangsmåte

  1. 11. VARM ovnen til 325 grader Fahrenheit. Dekk bakepapir på stekebrett med aluminiumsfolie. Spray folien med mel- og non-stick kokespray.
  2. 22. BLAND kondensert søtet melk, eggehvite, kokos og vanilje- og mandel-essens i en stor bolle; rør godt. Sett teskjeer med deig på det forberedte bakepapiret.
  3. 33. STEK i 15 til 17 minutter, eller til de er lett brune rundt kantene. Fjern umiddelbart fra stekebrettet og sett på en avkjølingsrist. Macaroons vil sette seg fast hvis de avkjøles på stekebrettet.
  4. 44. VARIASJON
  5. 55. MACAROON-KYSSET: Forbered og stek som beskrevet ovenfor. Trykk en hel melkesjokoladegodbit inn i midten av hver macaroon umiddelbart etter steking.