
Kokosmakroner
Lær hvordan du lager perfekte kokosmakroner med vår enkle oppskrift. Søte, saftige og perfekte til kaker eller som smågodt. Enkel å lage hjemme!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. Crisco® Mel No-Stick Spray
- 2. 1 boks (14 oz.) Eagle Brand® søtet kondensert melk
- 3. 1 stort eggehvite, pisket
- 4. 1 pakke (5 1/3 kopper) kokosflak
- 5. 2 tsps. vaniljeekstrakt
- 6. 1/2 tsps. mandelessens
Fremgangsmåte
- 11. VARM ovnen til 325 grader Fahrenheit. Dekk bakepapir på stekebrett med aluminiumsfolie. Spray folien med mel- og non-stick kokespray.
- 22. BLAND kondensert søtet melk, eggehvite, kokos og vanilje- og mandel-essens i en stor bolle; rør godt. Sett teskjeer med deig på det forberedte bakepapiret.
- 33. STEK i 15 til 17 minutter, eller til de er lett brune rundt kantene. Fjern umiddelbart fra stekebrettet og sett på en avkjølingsrist. Macaroons vil sette seg fast hvis de avkjøles på stekebrettet.
- 44. VARIASJON
- 55. MACAROON-KYSSET: Forbered og stek som beskrevet ovenfor. Trykk en hel melkesjokoladegodbit inn i midten av hver macaroon umiddelbart etter steking.